ZaansFit 

Met plezier samen fit worden! Voor kinderen & jongeren van 6 tot 16 jaar die te zwaar zijn of moeite hebben met bewegen en fitter willen worden. En hun ouders als ondersteuner daarbij. Hieronder vind je alle info over de cursussen en beweeggroepen.

ZaansFit (gratis)

Met plezier samen gezond en fit worden? Dat kan met ZaansFit! Voor kinderen & jongeren van 6 tot 16 jaar die fitter willen worden.
ZaansFit is er voor kinderen & jongeren van 6 tot 16 jaar met overgewicht én hun ouder(s) als ondersteuner.
De beweeggroepen ZaansFit tot 12 jaar zijn ook voor kinderen die moeite hebben met bewegen, bijvoorbeeld door hun motoriek of door minder zelfvertrouwen.
Vanaf februari starten de beweeggroepen weer.

Naast de ZaansFit beweeggroepen zijn er gratis  bijeenkomsten over slaap, voeding, mediagebruik en zelfvertrouwen voor ouders en kinderen.
Meer info over plaats en tijden? Kijk hieronder of mail naar info@joggzaanstad.nl 

Aanmelden tot 12 kan hier.
Aanmelden Teens kan hier.

Voor volwassenen:

Wil je zelf werken aan je leefstijl, gezonder eten en duurzame gedragsverandering? Neem contact op met je huisarts. Doe mee aan een gezonde leefstijl interventie voor volwassenen, bij bijvoorbeeld fysiotherapie Sminia in Zaanstad.  Het wordt vergoed door de zorgverzekering.

Voor kinderen met een chronische aandoening of ziekte:

Voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of landurige aandoening is er Fitkids, een fitness- en oefenprogramma waarbij kinderen met verschillende aandoeningen trainen met elkaar

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring